Sétány Étterem

Az étterem, közvetlenül a Balaton partján, a gyönyörű csopaki strand főbejárata mellett helyezkedik el.

Figyelmünk több mint 20 éve csak is a vendégekre koncentrálódik. Nagy részben ennek köszönhető a magyaros jellegű konyha; a gyors, illedelmes kiszolgálás és nem utolsó sorban az átlag magyar családoknak is megfizethető ár. Legfőbb célunk, hogy vendégeink elégedettek legyenek, és évről évre minket válasszanak csopaki illetve a környékbeli nyaralásuk vagy strandolásuk alkalmával.

A Sétány Étteremben eltöltött idő maradandó élményt nyújt mindenkinek a betéréstől kezdve a távozásig. Magyaros ételeink mellett, vendégeinknek lehetősége van a csopaki borok, köztük a rizling illetve a chardonnay megismerésére is, melyeket hosszú évek óta egy helyi termelő biztosít számunkra.

Az étterem kialakítása és elrendezése, lehetővé teszi akár 120 fő egyszerre történő helyfoglalását. A szinte páratlan kilátás a Tihanyi félszigetre és a karnyújtásnyira lévő Balatonra, emlékezetessé teszi az itt eltöltött időt. A hangulatot fokozza, a hetente kétszer általunk megrendezésre kerülő élőzene is.

Odafigyelünk az évek óta visszajáró vendégeinkre. Rendszeres visszatérésük, valamint az évről évre bővülő új vendégkörünk, örömmel tölt el minket és igazolja munkánkat.

Önöket is várja a Sétány Étterem Csopakon minden évben, májustól októberig!

Share it!

Sétány étterem - Csopak.
8229 Csopak,
Örkény sétány. 1.

Tel: 06 20 922 1005
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

All rights reserved.
Copyright © 2013